Tuotteen voi palauttaa virheettömänä ja käyttämättömänä, mutta ole aina ensin yhteydessä meihin myynti@polkupyoraetappi.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

Laskulla voi ostaa käyttämällä maksuvaihtoehdoista collector – lasku- ja osamaksupalvelua.

Lisätietoja: www.collector.fi

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla tai käyttämällä Collector Lasku ja Osamaksua Lisätietoja: www.collector.fi,  Everyday- maksupalvelua Lisätietoja: www.everyday.fi/verkkomaksu/ tai Joustoraha-maksupalvelua Lisätietoja: www.joustoraha.fi .

Toimitus kestää tavallisesti 3 arkipäivää, poikkeustapauksissa toimitus kestää pidempään.  Toimitusajat on ilmoitettu tuotteen kohdalla. Verkkokaupasta ostettu tuote on mahdollista myös noutaa suoraan myymälästämme.

Kun olet kerännyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle. Täytä henkilötiedot ja valitse lähetystapa. Tämän jälkeen valitset maksutavan ja suoritat maksun.

Kotiovelle toimitus, polkupyörät 60€
Kotiovelle toimitus, varaosa/tarvike 20€
Nouto myymälästä 0€

Kotiovelle toimitus tai nouto myymälästä

Toimitamme pyörät täysin ajovalmiina pahveihin pakattuina.

Saat pyörän mukana takuutodistuksen, joka on esitettävä takuuasioita hoidettaessa. Takuuasioissa ota yhteyttä Polkupyörä Etappiin p.0440 162257, paikkakuntasi oma ammattipyöräliike voi myös mahdollisesti hoitaa takuuasian.

Ole välittömästi yhteydessä meihin, älä käytä tuotetta. Käytäntö on, että vioittunut tuote tulee lähettää takaisin meille ja tarkastettuamme sen, lähetämme uuden tilalle.