Tuotteen voi palauttaa virheettömänä ja käyttämättömänä. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

Laskulla voi ostaa käyttämällä maksuvaihtoehdoista collector – lasku- ja osamaksupalvelua.

Lisätietoja: www.collector.fi

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla tai käyttämällä Collector Lasku ja Osamaksua Lisätietoja: www.collector.fi,  Everyday- maksupalvelua Lisätietoja: www.everyday.fi/verkkomaksu/ tai Joustoraha-maksupalvelua Lisätietoja: www.joustoraha.fi .

Toimitus kestää tavallisesti 3 arkipäivää, poikkeustapauksissa toimitus kestää pidempään.  Toimitusajat on ilmoitettu tuotteen kohdalla. Verkkokaupasta ostettu tuote on mahdollista myös noutaa suoraan myymälästämme.

Kun olet kerännyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle. Täytä henkilötiedot ja valitse lähetystapa. Tämän jälkeen valitset maksutavan ja suoritat maksun.

Polkupyörien toimituskulut ovat 20€/pyörä, ovelletoimitus +10€

Varaosien toimituskulut ovat 10€/tilaus, ovelletoimitus +10€

Nouto myymälästä 0€

Toimitus kotiovelle max.10km, 10€

Muita toimituskuluja ei tule.

Lähimpään matkahuoltoon, ovelletoimitus, nouto myymälästä.

Toimitamme pyörät täysin ajovalmiina pahveihin pakattuina.

Saat pyörän mukana takuutodistuksen, joka on esitettävä takuuasioita hoidettaessa. Takuuasioissa ota yhteyttä Polkupyörä Etappiin p.0440 162257, paikkakuntasi oma ammattipyöräliike voi myös mahdollisesti hoitaa takuuasian.

Ole välittömästi yhteydessä meihin (älä käytä tuotetta). Normaalisti sinun tulee lähettää tuote takaisin meille ja tarkastettuamme sen, lähetämme sinulle uuden takaisin.