Domestique ketjuöljy, REX

24,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 900 Osasto:

Kuvaus

Aktiiviharrastajan suosikki – alkuperäinen vahapohjainen Rex-ketjuöljy

Rexin laajentumista pyöräilytuotteiden puolelle voidaan kiittää Domestiqueta. Idea ketjuöljyn tekemisestä syntyi ajatuksesta: “Jos Rex tekisi ketjuöljyä, minkälaista se olisi?” Ajatus vaikutti niin mielenkiintoiselta, että siitä piti ottaa selvää! Tinkimättömällä reseptillä alun perin yrityksen sisäiseen käyttöön valmistetussa Rex Domestique -ketjuöljyssä yhdistyvät innovatiivinen ajattelu ja yli kuudenkymmenen vuoden tietotaito parafiineista. Domestique on kerännyt vankan kannattajakunnan, ja se on yksi Suomen suosituimmista ketjuöljyistä.

Kaikkiin olosuhteisiin – yhdistää kuivan ja märän kelin ketjuöljyjen parhaat ominaisuudet

Domestique-ketjuöljyssä yhdistyvät paksumpien ketjuöljyjen pysyvyys ohuiden öljyjen likaa hylkivyyteen. Kuivissa kesäolosuhteissa voitelukerta pitää voimansiirron hiljaisena ja tehokkaana jopa 500km matkan. Tyypillisessä käytössä vain pyyhintä kuivalla paperilla tai kankaalla on tarpeen ennen uudellelleenlevitystä, koska likaa hylkivien komponenttien ansiosta ketjun sisään ei pääse likaa. Vinkki: Pidä ketju puhtaampana pyyhkimällä sen pintaa lenkkien jälkeen myös voitelukertojen välillä. Vain ketjun sisällä oleva voiteluaine on tärkeää voitelun kannalta.

Parafiinipohjainen, liuotinvapaa, haihtumaton ja laimentamaton.

Suurin osa kaikista saatavilla ketjuöljyistä sisältää haihtuvia liuottimia tai jopa vettä. Tämä onkin hyvä keino valmistuskustannusten alentamisessa, mutta Rexillä ajattelimme toisin. Jokainen pisara Rexiä on 100% voiteluainetta; kaikki mitä laitat ketjuun pysyy siellä
eikä haihdu ilmaan. Tämän ansiosta pienestä ja helposti mukana kulkevasta pullosta saadaan noin kolmekymmentä voitelukertaa!