Black Diamond E-ketjuöljy, REX

53,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 908 Osasto:

Kuvaus

Sähköpyörille viritetty – Pidentää ketjujen ja rattaiden elinikää
Zero Friction Cycling on maailman johtava ja kaikkien valmistajien luottama testilaboratorio eri ketjuöljyjen voitelukyvyn mittaamiseen. Yli 300.000 testikilometriä eri voiteluaineilla muodostavat kattavan tietopankin markkinoilla oleveista voiteluaineista. Mikään muu ketjuöljy ei ole päässyt riippumattomissa testeissä lähellekään Rex Black Diamondin voitelukykyä. Black Diamond päihitti testeissä kilpailevat ketjuöljyt, vaikka sen testaamisessa käytettiin ällistyttävän pitkää, jopa 1000 km voiteluväliä.

Tehoa ja vääntöä – sähköpyörissä voitelulla on väliä!
Sähköpyörissä ketjut ja rattaat altistuvat tavallista suuremmille voimille. Pienet rataskoot, matala kadenssi ja suuri teho ovat yhdistelmä, joka kuluttaa ketjut ja rattaat vaihtokuntoon nopeasti. Oikean ketjuöljyn valinnalla ketjujen käyttöikä voidaan jopa kuusinkertaistaa.

Voimansiirron ollessa liikkeessä, Black Diamond E:n nanopartikkelit muodostavat metalli metallia vasten -kontaktipintoihin äärimmäisen kestävän ja pienikitkaisen pintakerroksen, parantaen ketjuöljyn voiteluominaisuuksia merkittävästi. Matalan kitkan ja matalan kulumisen lisäksi Rex-ketjuöljyjen kyky palautua hiekan, veden ja pölyn aiheuttamista tilapäisistä voiteluhäiriöistä on tutkitusti kategoriassaan markkinoiden paras. Rex ei muutu pahastikaan likaantuessaan ketjuja kuluttavaksi hiomatahnaksi. Tästä voidaan kiittää Rexin laajaa tietämystä likaa hylkivistä vahoista ja niiden lisäaineista.

Säästää rahaa huoltokulujen pienentymisen kautta
Kitka ja kuluminen kulkevat käsi kädessä. Käyttämällä Rex Black Diamond E:tä vähennät sähköpyöräsi voimansiirron kulumista merkittävästi. Komponentteja tarvitsee uusia harvemmin, ja voit keskittyä ajamiseen pyöräsi huollossa seisottamisen sijaan. Kokonaissäästö ajokaudella voi olla useita satoja euroja. Pyörän kokonaiskäyttökulut alenevat, ja ketjuöljy maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Voimansiirron säästäminen Black Diamond E:llä on helppoa: Voitele ketju silloin tällöin ja pidä ketju puhtaana pyyhkimällä sen pinta puhtaaksi ajoittain liinalla. Zero Friction Cyclingin testeissä Black Diamond toimi 1000 km voiteluvälillä jopa paremmin kuin 400 km voiteluvälillä.