Airbag-kypärä Hövding airbag 2.0 (M) (52-59cm)

299,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9311081 Osasto:

Kuvaus

Sensaatiomainen uutuus kypärä!

Tässä lainattu yleisradion hyvä juttu kypärästä!

Pyöräilykypärää on Suomessa lain mukaan käytettävä. Kypärä kuitenkin usein jää kotiin tai kaupan hyllylle, koska se muistuttaa enemmän pottaa päässä. Muutaman viime vuoden aikana kypäriin on onneksi tullut värikkäitä ja vähän hauskempia vaihtoehtoja kuin se perinteinen ”Tour de France” -tyylinen potta.

Hövding on kuitenkin jotain aivan muuta, ja se todella muuttaa käsityksen perinteisestä kypärästä. Se on sananmukaisesti näkymätön. Se on kauluri, joka kätkee sisäänsä turvatyynyn. Pyöräilijän törmätessä tai kaatuessa turvatyyny laukeaa automaattisesti kaulurista ja avautuu pään ympärille huppumaiseksi kypäräksi.

Kaulurin ulkokuori on vaihdettava, joten kaulurin voi mukauttaa omaan tyyliin sopivaksi. Sen lisäksi, että se on tyylikäs eikä kampaus mene pilalle, sen pitäisi olla myös turvallinen. Kuulostaa ehkä liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on. Miksei tällaista ole aikaisemmin keksitty?

Itse asiassa idea sai alkunsa jo seitsemän vuotta sitten. Uuden tuotteen kehittäminen ideasta toimivaksi vie aikaa. Saati sitten rahoituksen ja erilaisten turvaluokituksen saaminen sekä tuotteen myyminen.

Hövding pitää kaikesta huolimatta nähdä ymmärtääkseen sen toimivuuden käytännössä. Onneksi kaulurihuppukypärästä on tehty havainnollistavia videoita. Seuraava video kertoo tarinan designin takana.

Klikkaa tästä nähdäksesi video!

Lisätiedot

Koko

M