Polkupyörä Etapin ammattitaitoinen Shimano Service Center-pyörähuolto pitää pyörästäsi hyvää huolta ja korjaa/huoltaa pyörän merkistä tai mallista riippumatta.

Pyöränhuolto on vikojen ennaltaehkäisyä. Yleensä jo ilmenneiden vikojen korjaus tulee kalliimmaksi kun säännöllinen huolto.

HUOLTOPAKETIT

Olemme koonneet yleisimmät huoltotoimet kolmeen erilaiseen huoltopakettiin. Jo edullisin huoltopaketti 1 kattaa kaikki tärkeät huoltokohteet.

Jos pyöräsi kaipaa lisäksi myös puhdistusta (esim. ketjut ja rattaat), valitse huoltopaketti 2. Siinä tehdään myös pyörän voimansiirtoon liittyvät huoltotoimet.

Huoltopaketti 3 sisältää toimenpiteet, jotka olisi suositeltavaa tehdä pyörälle 3 – 5 vuoden välein. Siinä puretaan pyörän laakeristot (etu -ja takanapa, ohjain sekä keskiö) pieniksi osiksi ja pestään niistä vanha rasva sekä pöly ja hiekka pois. Uusien voiteluaineiden lisäämisen jälkeen pyörä rullaakin taas kuin uusi!

Yllä olevien valmiiden huoltopakettien lisäksi huoltotoimenpiteet voidaan räätälöidä oman valinnan mukaan.

Neuvomme mielellämme kaikissa pyörän huoltoa tai korjausta koskevissa kysymyksissä p. 0440 162 256. Palvelemme Ma-Pe klo 10-18 La 10-13

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TÄRKEÄT HUOLTOKOHTEET

PyoranOsat_Etappi